Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Напълнете я с „експлозия“ от аромати
Процедурата по приготвянето му е малко по-различна от стандартната, затова просто следвайте рецептата
Без яйца, олио, кисело мляко или прясно мляко…Само сухи съставки и ябълки
Няма да повярвате как без много усилия, само с помощта на миксера, ще приготвите сочен и ароматен десерт
Процесът на приготвяне на тестото ще отнеме не повече от 15 минути, а след още 40 минути на масата ще има домашно приготвен топъл сладкиши
Задължително трябва да го опитате
Рецептата е толкова лесна, че всеки начинаещ кулинар би се справил
Ако нямаме ябълки, можем да използвате банани или настъргани тиквички
Когато ви се прияде нещо сладко и нямате много време да приготвяте някакви сложни торти или десерти, тогава се сетете за този лесен, но много вкусен сладкиш с ябълки и поръска
Във витрината на Kaufland виждаме и задна агнешка четвъртина или предна плешка за 19,99 лв, подходяща както за пълнене, така и за запичане с гарнитура